Stationsstraat 2
2371 SH Roelofarendsveen

Postbus 165
2370 AD Roelofarendsveen

071 331 90 03
info@vrparchitecten.nl

vrp architecten

VRP architecten bna is opgericht in 1968, en heeft zijn naam in de nu bijna 50 jarige bestaan gevestigd met opdrachten van diverse aard en omvang. Inmiddels is het uitgegroeid tot een middelgroot bureau en werkzaam in heel Nederland.

Bij het bureau werken veelzijdige en vakkundige medewerkers aan het ontwerpen en begeleiden van de uitvoering van zeer uiteenlopende projecten. Het beleid van vrp architecten is erop gericht creativiteit te koppelen aan een gedegen praktijkervaring.

FILOSOFIE
Het bureau heeft geen dogmatische stijlkenmerken en hecht grote waarde aan een dialoog met de opdrachtgever en andere bij het bouwproces betrokken disciplines. Wij ontwerpen functionele en duurzame gebouwen met een heldere en expressieve architectuur. Essentieel is de inpassing van het gebouw in zijn omgeving.
WERKWIJZE
vrp architecten bna is een full-service bureau. Wij adviseren en voeren werkzaamheden uit gedurende het totale bouwproces, van ontwerp tot oplevering, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. De architect is de regisseur in het bouwproces. Dit betekent dat het een belangrijke taak is om de kundigheid van diverse partijen te integreren. Om te komen tot een goed ontwerp is een dialoog met anderen van groot belang. Veel aandacht wordt door ons bureau besteed aan het inzichtelijk maken van het ontwerp en van het ontwerpproces.